No splits too wide if you got the balls

Hellas BK A – BK Trol
Efter 2 serier var det 5 lika mellan oss och Hellas. Vi Trolare skruvade upp tempot och lyckades vinna med 8-12. Loppan bombade in 937 sweet 🙂

Fredrikshof IF – BK Trol
Ett muntert Trol mumsade i sig bananer och laddade om. Det var dock Fredrikshof som öppnade starkast och leder med 4-1 efter första. Trolare vi ger oss aldrig! Ur allmän förvirring kliver vi ut och dunkar in 1930!!! 5-5 efter andra, där Hörnan var så nära på en 300 serie. Fredrikshof vinner tredje med 3-2. In för sista står det 8-7 till hemmalaget. Det hejas och skriks men det spelas bowling också. Tack vare fantastiskt spel från hela laget när matchen stod på spel, vinner vi serien med 1-4 och matchen med 9-11!
Hörnan spelade underbar bowling och hade högsta slagning med 982. Hela laget gjorde 6999, men vad gör en pinne när vi vinner två!

TROLARE HEJ!!!