No splits too wide if you got the balls

Trolare HEJ!

Vilken onödigt spännande men lyckosam avslutning på säsongen. Vi säkrade plats i Div 1 till nästa år utan kval och spelade bättre bowling iår på Birka än vi gjort senaste säsongerna. Detta ett steg framåt och med GOD KAMPRATANDA! det är en fröjd att vara medlem och se och höra hur vi är med varandra och jobbar och stöttar. Det är vad lagspel handlar om.

Vi är också tacksamma att Vezis ville och kunde spela sista matchen med oss då flertal var borta av olika anledningar. 990 och matchbäst med en slägga som är så brutal att man får rysningar. Tack Daniel!

Superavslutning och inhopp av både Håkan Thurmander och Lennart Starby, vilka hjältar!!

Nu Hälsar vi även nya medlemmen Matz Lindell välkommen och ett par till är ev intresserade att spela med oss. kanske någon mer som ansluter och får vu spela med alla starka från iår blir vi än bättre kommande säsong.

 

Årsmöte och sen trivsel 26e April, viktigt att alla kommer!

 

Grattis också till vår fantastiska hall som just blev omnämnda till Sveriges bästa BOWLINGHALL!! Grattis!!

Nu laddar vi för MPs tävling, fortsatt träning och garv, ses på onsdag.

/UK & Ordis Behring