No splits too wide if you got the balls

Trolare HEJ!

Låt oss förenkla saker, vi har en dålig nyhet och 2 bra? Den dåliga är att vi tyvärr förlorade vår första hemma match i helgen. Wåxnäs var bättre än oss och slog årets högsta slagning av gäster. Spelar egentligen ingen roll för vi borde gjort mer på gynnsamma underlaget men det får vi inget gjort med nu, ny match mot DBS på lördag, årets sista hemma match. Blir kul och spännande fight!

De 2 positiva nyheterna är att vi fått 2 grymma medlemmar, vilket vi är så glada för! Varmt välkomna skall Håkan Thurmander och Lennart Starby vara. Uppehåll på 10 resp 20 år från liga! Nya i Trol och vänner med många. Härliga killar med hjärtat på rätt ställe! Varmt välkomna!!

Nu är det bara att ladda om till Lördag och spela en jävla bra match. Alla TROLARE välkomna till Mellqvist 10.45, match kl 12.

TROLARE HEJ!