No splits too wide if you got the balls

Den långa bortasvängen mot Ludvika och BK66 från Hofors började riktigt illa, men slutade ändå lyckligt.

I den första matchen mot Ludvika var Trol mer eller mindre chanslösa. 9-1 efter två serier, och det såg nattsvart ut, men en bit in i den tredje serien såg det ut som om det kunde bli 5-0 till Trol. Tyvärr gick det inte vägen, och serien slutade 3-2 till Trol. Sedan knep Trol även den sista serien med 3-2 och slutsiffrorna skrevs 13-7 till Ludvika.

Bäst i Trol var Micke på 814, tätt följd av nyförvärvet, den tidigare lettiska landslagsmannen, Daniel Vezis på 810.

Ludvika – Trol

Matchen mot BK66 från Hofors bjöd på den kanske mest makalösa vändningen som skådats på en bowlingbana. Trol tog den första serien med 4-1, och det såg riktigt bra ut. Den andra serien gick till motståndarna med 5-0, efter en rejäl genoimklappning från Trols sida. Det var alltså underläge med 6-4 i halvtid. Sedan vann Trol den tredje serien med 4-1, och tog alltså ledningen med 8-7 inför den avslutande serien.

I den avslutande serien såg det riktigt illa ut efter halva serien. Motståndarna ledde tre matcher och totalen med stor marginal. Efter nionde rutan såg det helt kört ut, men i den sista rutan var det fem Trolare som strikade ut, och övriga fyllde sina rutor, vilket gjorde att en serie plus totalen vändes till Trols fördel med 8 respektive 12 poäng. Seger med 11-9!

Bäst i Trol var Daniel Vezis på 863, tätt följd av Micke på 859. Det gör att Vezis blev veckans vinnare.

BK66 – Trol

Första bortasegern för säsongen, och det var en mycket viktig sådan. Nu har Trol två motståndare bakom sig i tabellen, och som det ser ut nu får vi kvala för att klara oss kvar i serien. Det är tre poäng upp till säker mark i tabellen, och fem matcher kvar att spela.

Tabellen