No splits too wide if you got the balls

Trol har nu lyckats kravla sig ovanför nedflyttningsstrecket, genom en mycket välkommen och viktig seger mot Åkeshov.

Matchen som aldrig blev riktigt spännande slutade med 14-6 i Trols favör, och det var avgjort redan efter tre serier. Den nya hemmaprofilen Route 66 visade sig vara riktigt svårbemästrad, och det var bara Toye som lyckades kravla sig över 800. 808 poäng gör honom till veckans vinnare.

Matchresultat

Även om vi hade svårt med profilen, verkar det som om motståndarna har ännu mer problem. Det var många Åkeshovare som kliade sig i huvudet, och på slutet visade sig även en hel del signaler på uppgivenhet, vilket ju alltid är trevligt:-)

Nu ser tabelläget lite ljusare ut. Som det ser ut nu kommer vi få kvala för att slippa åka ur serien. Upp till säker mark är det tre poäng, och kval för att gå upp kan vi glömma helt.

Tabellen